5 redenen om een kinder GPS horloge te kopen

5 redenen om een kinder GPS horloge te kopen

Het is vast niet voor het eerst dat je het ziet: een kind met een smartwatch om.

Je vraagt je vast af, waarom zou je bij je kind zo’n horloge omdoen? Het antwoord is simpel: je kunt zo altijd in de gaten houden waar die is.

1. Je ziet waar je kind zich bevindt

Je hoeft je nooit meer zorgen te maken over waar je kind is. Je kan namelijk eenvoudig zien in de app waar je kind zich bevindt. Het kinderhorloge beschikt over een GPS functie waarmee de locatie bepaald wordt. Doordat er een sim kaart in zit kun je ook bellen met het horloge. Gaat jouw kind dus buitenspelen? Je kunt gewoon op de hoogte blijven van waar je kind is.

2. Je kind kan je een SOS bericht sturen

Onze horloges zijn voorzien van een SOS functie. Zo kan je kind heel eenvoudig in geval van nood een berichtje naar zijn ouders sturen. Je kind drukt op deze knop en jij ontvangt direct een berichtje met zijn locatie erbij. Stel je kind is gevallen, dan is dit wel een fijne oplossing.

3. Je kunt een geo fence instellen

Via de app kan je verschillende zones instellen waar je kind zich in mag bevinden. Je kunt bijvoorbeeld een zone instellen rond je huis, de speeltuin of school. Je krijgt als ouder in de app een bericht wanneer je kind de zone in komt en wanneer het kind de zone verlaat.

4. Je kunt videobellen met je kind

Het is niet alleen handig en leuk om de locatie van je kind te zien, maar het is nog leuker als je je kind zelf ook kunt zien! Met de ingebouwde camera van het onze GPS kinderhorloges kun je altijd gezellig videobellen met je kind, waar die ook is. Zo kun je ook zien wie er allemaal in de buurt is.

5. Je kunt een wekker zetten

Je kunt instellen dat er op een bepaald tijdstip een wekker afgaat. Je weet vast wel hoe het gaat, je kind is lekker buiten aan het spelen en vergeet de tijd. Hoe handig is het dan als er een wekker afgaat zodat je kind weet dat die naar huis moet komen. Zo kan je het er toch in proberen te krijgen dat je kind regelmatig naar de klok kijkt.

Volgende lezen

Welke leeftijd is geschikt voor ons GPS kinderhorloge?
Jongen voetbalt met Qlokkie horloge

Laat een reactie achter

Deze site wordt beschermd door recaptcha en het privacybeleid en de servicevoorwaarden van Google zijn van toepassing.