Welke leeftijd is geschikt voor ons GPS kinderhorloge?

Welke leeftijd is geschikt voor ons GPS kinderhorloge?

De GPS horloges van Qlokkie zijn het meest geschikt voor kinderen van 3 tot 12 jaar.

Geschikt vanaf 3 jaar

Een GPS horloge kind is eigenlijk al geschikt voor kinderen vanaf  3 jaar. Dit heeft voornamelijk te maken met de omvang van de pols. De horloges in ons aanbod bevatten namelijk een minimale polsmaat van ongeveer 10 centimeter.

 Naast de polsmaat moet het kind het wel leuk vinden om een smartwatch te dragen. Deze bevat namelijk veel functies, wat het wel leuk kan maken voor een kind. De meeste ouders doen het horloge om bij hun kind als hun kind buiten gaat spelen of op pad gaat met iemand anders. Sommigen ouderen doen zelfs het horloge om bij hun kind als deze ergens een nachtje gaat logeren. Het verschilt dus heel erg per ouder.

Wil je graag weten wat voor functies een GPS kinderhorloge heeft? Bekijk hier welke functies dat zijn.

Meestal vanaf 5 jaar

Het grootste gedeelte van onze klanten koopt het kinderhorloge GPS voor een kind van ongeveer 5 jaar. Dit is toch voor de meeste kinderen de leeftijd dat zij alleen buiten gaan spelen en uit het zicht zijn. Als ouder geeft het dan toch een fijn gevoel dat je kan zien waar je kind is en deze altijd kan bereiken. Door middel van de SOS knop heeft jouw kind je ook onder de sneltoets zitten.

Wanneer een kind 5 jaar is, is het toch makkelijker om aan te leren hoe het horloge werkt. Voor een wat jonger kind kan dit toch moeilijker zijn vanwege het overvloed aan functies.

Volgende lezen

5 redenen om een kinder GPS horloge te kopen

Laat een reactie achter

Deze site wordt beschermd door recaptcha en het privacybeleid en de servicevoorwaarden van Google zijn van toepassing.