Nieuw: De Qlokkie Kiddo Slim

Nieuw: De Qlokkie Kiddo Slim

Welkom bij Qlokkie! Wij zijn verheugd om ons nieuwe model, de Qlokkie Kiddo Slim, aan ons assortiment toe te voegen. Dit horloge is speciaal ontworpen voor kinderen en biedt de nieuwste technologieën om de veiligheid van uw kind te garanderen. In deze tekst zullen we u meer vertellen over de Qlokkie Kiddo Slim, zijn functies en waarom dit het perfecte horloge is voor uw kind.

Het belangrijkste kenmerk van de Qlokkie Kiddo Slim is de ingebouwde GPS-functie. Dit stelt u in staat om altijd te weten waar uw kind zich bevindt. Het horloge is ontworpen om uw kind meer vrijheid te geven en u meer gemoedsrust te geven. Het biedt een veilige manier voor kinderen om de wereld te verkennen en te spelen, terwijl u als ouder weet dat u ze altijd in de gaten kunt houden.

Een ander belangrijk kenmerk van de Qlokkie Kiddo Slim is de compatibiliteit met uw smartphone. Door de Qlokkie-app te downloaden en te koppelen met het horloge, kunt u meldingen ontvangen wanneer uw kind bepaalde zones betreedt of verlaat. U kunt ook de locatie van uw kind in realtime bekijken en de geschiedenis van de bewegingen van uw kind controleren. Dit is vooral handig als uw kind alleen naar school gaat of speelt met vrienden in de buurt.

Het horloge heeft ook een SOS-knop waarmee uw kind in noodgevallen hulp kan inroepen. Het enige wat ze hoeven te doen is op de knop drukken en het horloge zal automatisch een bericht naar uw smartphone sturen, waarna u snel kunt reageren. Dit kan bijvoorbeeld van pas komen als uw kind verdwaalt of in gevaarlijke situaties terechtkomt.

Naast de GPS- en SOS-functies biedt de Qlokkie Kiddo Slim ook een stappenteller, een wekker, een kalender en een stopwatch. Het horloge heeft een strak en stijlvol ontwerp en is verkrijgbaar in verschillende kleuren. Het is ook waterdicht, zodat uw kind het veilig kan dragen tijdens het zwemmen of douchen.

Een ander belangrijk kenmerk van de Qlokkie Kiddo Slim is het slanke ontwerp. Het horloge is smaller dan een regulier GPS-horloge voor kinderen, wat het comfortabeler maakt om te dragen en minder opvallend is. Dit kan vooral handig zijn voor oudere kinderen die graag trendy willen zijn.

Kortom, de Qlokkie Kiddo Slim biedt een veilige en eenvoudige manier om de locatie van uw kind bij te houden en in contact te blijven met uw kind. Het is een horloge dat is ontworpen met het comfort van kinderen in gedachten en is geschikt voor kinderen van alle leeftijden. Het is het perfecte cadeau voor uw kind en biedt u gemoedsrust terwijl uw kind geniet van meer vrijheid. Wij zijn er trots op om dit product aan te bieden en hopen dat u er net zo enthousiast over bent

De Kiddo Slim is verkrijgbaar in de kleuren zwart, blauw en roze.

Bekijk hier de Qlokkie Kiddo Slim.

Volgende lezen

4 voordelen van een kinderhorloge GPS
Nieuw: De Qlokkie Kiddo 23

Laat een reactie achter

Deze site wordt beschermd door recaptcha en het privacybeleid en de servicevoorwaarden van Google zijn van toepassing.