Nieuw: De Qlokkie Kiddo 23

Nieuw: De Qlokkie Kiddo 23

Wij introduceren ons nieuwste GPS-horloge voor kinderen. Het horloge heeft een groot scherm, maar de horlogekast is hetzelfde gebleven als onze andere horlogemodellen. Dit betekent dat het horloge even comfortabel en draagbaar is als onze andere horloges, maar met een groter scherm voor betere zichtbaarheid.

Het horloge is uitgerust met een GPS-functie, waarmee ouders de locatie van hun kinderen kunnen volgen. Dit is een functie die we in al onze horlogemodellen aanbieden. Ouders kunnen de locatie van hun kinderen in realtime volgen via een app op hun smartphone.

Het nieuwe horloge heeft ook een stappenteller, een alarmfunctie en een stopwatch. Hierdoor kunnen kinderen hun dagelijkse activiteiten bijhouden en hun tijd effectiever beheren.

Maar wat dit horloge echt onderscheidt van onze andere horlogemodellen is het grote scherm. Het scherm maakt het gemakkelijker voor kinderen om berichten te lezen en te typen, wat hun communicatie met ouders en vrienden vergemakkelijkt.

Het horloge is verkrijgbaar in verschillende kleuren en is geschikt voor kinderen van alle leeftijden. Het is ook waterbestendig, zodat je je geen zorgen hoeft te maken als je kind zijn of haar handen wast. Om met het horloge te zwemmen raden wij af.

Bij de ontwikkeling van dit horloge hebben we veel aandacht besteed aan de veiligheid en de privacy van kinderen. Ouders hebben volledige controle over de locatie- en communicatiefuncties van het horloge en kunnen bepalen wie toegang heeft tot de app.

We zijn erg trots op ons nieuwe GPS-horloge voor kinderen en zijn ervan overtuigd dat het ouders en kinderen zal helpen om meer verbonden en veiliger te zijn. We hopen dat dit horloge een geweldige aanvulling zal zijn op ons assortiment en we kijken uit naar de reacties van onze klanten!

Bekijk hier onze nieuwe model: De Kiddo 23.

Volgende lezen

Nieuw: De Qlokkie Kiddo Slim
Affiliate worden bij Qlokkie

Laat een reactie achter

Deze site wordt beschermd door recaptcha en het privacybeleid en de servicevoorwaarden van Google zijn van toepassing.