Functies GPS horloge

Functies GPS horloge

Ben je aan het overwegen om een GPS horloge voor kinderen te kopen? Maar weet je niet precies wat het is en wat je ermee kan doen? Hier leggen wij je alles uit, en waarom het horloge zo handig is.

Functies

De GPS tracker kind bevat over talloze functies. Die zijn allemaal ontzettend handig om de veiligheid van je kind te garanderen. Niet alleen zul je het zelf handig vinden, de meeste kinderen vinden zo’n horloge ook ontzettend leuk. Je zal nog niet veel kinderen met zo’n modern en gaaf horloge rond zien lopen. Hieronder zullen we alle functies uitleggen.

GPS tracker

Het GPS horloge is eigenlijk net als een telefoon, alleen iets beperkter in functies. Zo kun je een mobiele telefoon ook volgen via de GPS. Dat dit ook mogelijk is bij een horloge, maakt dit dan ook een ideaal apparaat. Die doe je namelijk gewoon om je pols en kan je niet vergeten in je broekzak te doen. Bovendien zijn veel kinderen ook nog te jong om een mobiele telefoon mee te dragen. Je kunt via de app op je mobiele telefoon via het dataverkeer de GPS locatie van het horloge binnenhalen, en deze zo overal volgen.

Bellen met het horloge

Omdat het horloge feitelijk bijna een telefoon is kun je ook van en naar het horloge bellen. Zo kun je altijd je kind bereiken en niet alleen de GPS locatie zien. Ook kan je kind naar zijn ouder toe bellen, wanneer die nog graag gaat spelen na school. Je kunt veilig instellen wie er naar het kinder smartwatch toe kan bellen, zodat je geen vreemde mensen in contact kan laten brengen met je kind.

Veiligheidsgebied instellen

Je kunt in de mobiele app een gebied instellen zodat je een bericht ontvangt wanneer het horloge het veiligheidsgebied verlaat. Zo hoef je niet de GPS locatie in de app in de gaten te houden. Dat is wel zo fijn wanneer je zelf druk bent. Let wel, om deze functie goed te kunnen gebruiken is het belangrijk dat de GPS locatie regelmatig update. Je kunt dit ook aanzetten op momenten zoals dat je kind van school komt. Dan stel je een veiligheidsgebied in rond school en krijg je een notificatie zodra je kind weg is van school. Je kunt je kind heel blij maken met een roze kinderhorloge gps.

SOS melding

Als er iets met je kind aan de hand heeft die vast niet altijd de tijd om je te bellen. Daarom kan je kind door de SOS knop ingedrukt te houden jou ook bereiken. Als je niet opneemt belt het horloge automatisch naar de tweede persoon die ingesteld staat. Zo is er altijd iemand bereikbaar in het geval van nood.

Wereldwijd te gebruiken

Je herkent het vast wel. Je gaat op vakantie met je kind en je belandt in een onbekend gebied. Op dat moment kijk je enorm naar je kind en laat je die het liefst niet los. Je bent bang om je kind kwijt te raken en je kent de omgeving niet. Op dat moment zou je wel een GPS horloge kunnen gebruiken. Je kunt het namelijk gerust meenemen op vakantie en om de pols doen van je kind. Zo is je kind overal te bereiken. Lees hier hoe je het GPS horloge instelt voor het buitenland.

Volgende lezen

Qlokkie is er om je zorgen weg te nemen

Laat een reactie achter

Deze site wordt beschermd door recaptcha en het privacybeleid en de servicevoorwaarden van Google zijn van toepassing.