Voor welke activiteiten heb je een kinderhorloge GPS nodig?

Voor welke activiteiten heb je een kinderhorloge GPS nodig?

Een GPS kinderhorloge koop je natuurlijk met één intentie: de veiligheid van je kind verhogen. Als ouder is dit vaak een prioriteit. Omdat je kind nog niet zelfstandig weg kan ben je hier altijd om bezorgd. Een GPS horloge kind kan hier een grote rol in spelen. Zo kan je kind wel zelfstandig de deur uit gaan, maar houd je toch een oogje in het zeil.

Buitenspelen

Een activiteit waar een de gps tracker altijd goed van pas komt is als je kind lekker naar buiten gaat. Het liefst laat je je kind niet altijd alleen naar buiten gaan, maar om elke keer mee te gaan komt ook niet goed uit. Wil je even zien wat voor zandkasteel je kind in de zandbak gemaakt heeft? Één klik op de knop en je kan videobellen.

School

Er komt een moment dat je je kind lekker zelfstandig naar school wilt laten gaan. Maar toch hou je het liefst altijd een oogje in het zeil. Een telefoon is net wat te overdreven en duur om aan je kind cadeau te doen, dus hier is een GPS kinderhorloge de ideale oplossing. Ben je benieuwd of je kind school al verlaten heeft? Dan check je toch gewoon even de locatie?

Logeren

Je kent het vast wel, je kind vraag aan je of die mag gaan logeren bij zijn/haar vriendjes of vriendinnetjes. Het is natuurlijk hartstikke goed dat je kind er lekker op uit wilt gaan. Maar toch wil je altijd wel stiekem mee kunnen kijken of alles goed gaat. Ook hier komt Qlokkie erg van pas. Je bent niet afhankelijk van de ouders van waar je kindje gaat logeren om even contact te krijgen, je kunt gewoon zelf de locatie checken en eventjes bellen.

Voetbal

Bijna elke ouder vindt het leuk als hun kind lekker wilt gaan sporten. Maar je zal niet altijd de tijd hebben om mee te gaan. Een vinger aan de pols houden is dan erg belangrijk. Met onze GPS horloges kind houd je een oogje in het zeil terwijl je kind wel de vrijheid ervaart en lekker kan gaan voetballen. En vraag je je af of je kind wel heeft bewogen? Met één blik in de app kun je zo de stappen bijhouden.

Volgende lezen

Jongen voetbalt met Qlokkie horloge
Qlokkie is er om je zorgen weg te nemen

Laat een reactie achter

Deze site wordt beschermd door recaptcha en het privacybeleid en de servicevoorwaarden van Google zijn van toepassing.