Qlokkie collectie pagina

GPS horloge kind

Met een kinderhorloge GPS kun je altijd in de gaten houden waar je kind zich bevind. 

Als je op zoek bent naar een kinder GPS horloge ben je bij Qlokkie aan het juiste adres. Je vind bij ons een ruim assortiment aan GPS horloges. De GPS horloge kind is betaalbaar en goedkoop tijdens het gebruik. Met onze prepaid simkaart betaal je alleen wat je gebruikt. Tijdelijk geven wij bij elk horloge gratis beltegoed en databundel t.w.v. €15 en 1GB!

Kinderhorloges GPS - Waarom zijn onze horloges speciaal voor kinderen?

Vaak is een smartphone een duur cadeau om te geven aan een kind van 5-10 jaar oud. Daarnaast bellen ze er vaak niet eens mee, maar doen ze er spelletjes op of kijken ze filmpjes. Sterker nog, vaak wordt een telefoon alleen maar vergeten thuis, terwijl je juist wilt dat je kind bereikbaar is. Het horloge is hier de ideale oplossing voor. Je kind krijgt een leuke gadget, het zit vast om de pols en je kunt je kind hier alle tijden mee bereiken. Doordat wij verschillende kleuren aanbieden hebben wij kinderhorloges meisje en kinderhorloges jongens.

GPS horloge kind met belfunctie

Om jouw kind altijd bereikbaar te maken hebben wij het GPS horloge kind in het leven geroepen. Met dit stoere kinder horloge met GPS ben jij altijd op de hoogte van waar jouw kind zich bevindt.

Naast dat het horloge praktisch is en super stoer bij jouw kind ben je ook nog eens goedkoper uit ten opzichte van de aanschaf van een smartphone.

GPS horloge met geofence zones

In de gratis app voor uw telefoon kunt u bepaalde zones instellen zodat u een melding krijgt wanneer het horloge zich buiten de zone begeeft. U kunt bijvoorbeeld rondom uw huis een zone aanmaken zodat u een bericht ontvangt wanneer uw kind deze zone binnenkomt en verlaat.

Wat zijn de voordelen van een GPS kinderhorloge?

Het bestellen van een GPS horloge bij Qlokkie biedt vele voordelen. Hier staan enkele voorbeelden op een rij die voor alle horloges gelden:

  • Accurate GPS locatie
  • Bellen en gebeld worden
  • Volledig prepaid
  • SOS functie
  • Videobellen
  • Whatsappen
  • Dekking in heel Europa
  • Zones instellen

Smartwatch kind – de beste keuze

Als je op zoek bent naar het beste GPS horloge kind dan ben je bij Qlokkie aan het juiste adres. Hier besteden wij veel aandacht aan de privacy en databeveiliging van het horloge met GPS kind. Alle gegevens van jou en je kind zijn maximaal beveiligd.

Wij bieden horloges aan voor alle leeftijden:
GPS Horloge kind 5 jaar
GPS Horloge kind 6 jaar
GPS Horloge kind 7 jaar
GPS Horloge kind 8 jaar
GPS Horloge kind 9 jaar